Support software

Support via Simple-Help

Klantenportaal

support.newimage.nl Link naar het klanten supportportaal, vraagbaak en veel gestelde vragen.

support.newimage.nl

Referenties - Regiam Vastgoed Management

Regiam Vastgoed Management

"In juli 2006 is Regiam Vastgoed Management (Regiam) opgericht door Hans Meertens. Regiam is een vastgoedbeheerder van bijzondere vastgoedfondsen.

Ikzelf ben, als adjunct directeur, in september 2006 begonnen bij Regiam. Mijn eerste opdracht was het zoeken van een kantoorlocatie en zorgen dat alles zo spoedig mogelijk operationeel zou zijn. De kantoorlocatie was redelijk snel gevonden en er moest dus vrij snel nagedacht worden over de inrichting en de benodigde automatisering. De inrichting ging mij nog wel goed af maar van automatisering had ik nauwelijks kennis en ervaring. Kortom, ik ben op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons niet alleen maar kon ondersteunen bij het installeren en beheren van onze hardware en software maar ons met name in het begin van het traject kon adviseren hoe wij het beste het een en ander konden inrichten. In New Image heb ik het bedrijf gevonden wat ons hierbij uitstekend heeft geholpen. Nadat er direct een voorlopig lokaal netwerk is geinstaleerd zodat wij direct aan het werk konden is er in een periode van 3 maanden een compleet plan gemaakt voor onze automatisering. In januari 2007 waren wij operationeel. Inmiddels zijn wij 2 jaar verder en zijn wij zeer tevreden over de inrichting maar ook met name over de wijze van beheer zijn wij erg te spreken. Als er problemen zijn dan worden deze snel opgepakt en opgelost ookal betekent dit soms dat er behoorlijk doorgewerkt moet worden. Kortom, New Image is een klein maar professioneel en zeer betrokken deskundig bureau dat altijd voor je klaar staat."

Wouter van Wetering
Adjunct directeur
Regiam Vastgoed Management BV

De stabiliteit en performance van de systemen zijn enorm verbeterd

De stabiliteit en performance van de systemen zijn enorm verbeterd. Projectmatig zijn de voorbereidingen getroffen. Tevoren zijn de op te leveren resultaten, de randvoorwaarden/ uitgangspunten en de impact op de organisatie op papier gezet en de activiteiten en mijlpalen uitgewerkt.
Anna van Toor BV

Partners:

Microsoft
Dell
McAfee