Support software

Support via Simple-Help

Klantenportaal

support.newimage.nl Link naar het klanten supportportaal, vraagbaak en veel gestelde vragen.

support.newimage.nl

Referenties - De Vaart

De Vaart

"Organisatie adviesbureau De Vaart is bijna 9 jaar geleden opgestart met 2 medewerkers. In de loop der jaren zijn wij niet alleen in aantal medewerkers gegroeid, maar ook in onze automatiseringsbehoeften. Onze ervaring is dat dergelijke processen gedegen voorbereid en opgezet moeten worden.
Dit om een financieel en organisatorisch debacle te voorkomen.

In onze ontwikkeling zijn wij door New Image bijgestaan. In het begin met praktische oplossingen voor kleinschalige computer vraagstukken. Later met het aanleggen en onderhouden van een compleet flex netwerk met allerlei handigheidjes.

Omdat we geloven in de kracht van New Image hebben wij hen ook bij een aantal van onze klanten geïntroduceerd. Hier hebben zij bewezen ICT problemen snel te identificeren en adequaat op te lossen.

In ICT land zijn is er ruimschoots aanbod van bedrijven met soortgelijke dienstverlening. Wij hebben voor New Image gekozen vanwege:

  • De persoonlijke betrokkenheid
  • Ongelofelijke inzet
  • Praktische oplossingen voor problemen
  • Deskundig advies en ondersteuning

Al met al lof voor New Image. Als organisatie adviseur kan ik het natuurlijk niet laten om een punt van verbetering aan te geven. New Image moet een organisatorische knoop doorhakken om meer capaciteit beschikbaar te krijgen. Zodoende kan zij doorstoten naar een volwaardige ICT onderneming waar menig MKB onderneming een bijzonder goede ICT partner aan heeft. Dit lijkt mij een mooie doelstelling voor 2009."

Mike Frens - Jeroen van der Ven
Organisatie adviesbureau De Vaart

Enthousiaste vakmensen op gebied van ICT

De eerste afspraak gaf mij direct een goed gevoel, twee mannen naar mijn hart. Het mooiste is dat zij ook echt waar maakten wat zij verkondigden
De Vos en Partners

Partners:

Microsoft
Dell
McAfee