Support software

Support via teamviewer
Support via Simple-Help

Klantenportaal

support.newimage.nl Link naar het klanten supportportaal, vraagbaak en veel gestelde vragen.

support.newimage.nl

Waar zijn wij goed in?

New Image is voor u de afdeling automatisering in de breedste zin van het woord. Wij kunnen u ondersteunen bij uw systeembeheer, netwerkbeheer, maar kunnen deze diensten ook volledig van uw organisatie overnemen verder kunnen wij uw onderneming ook adviseren over het gebruik van nieuwe technologieën en het implementeren hiervan.

Wij implementeren en beheren. Samen met uw organisatie onderzoeken wij de wenselijkheden en mogelijkheden van automatisering. Onze ervaren medewerkers zijn allround ze zijn gebrand op het leveren van een zorgenloze ICT-oplossingen. Een oplossing waar u op kunt vertrouwen. En waar uw organisatie verder mee komt.

Onze gedreven beheerders zorgen voor de beschikbaarheid en van een up-to-date netwerk. In combinatie met onze SLA weet u dan waar u aan toe bent.

New Image heeft goede contacten met diverse leveranciers, maar is merk onafhankelijk, maar wel voorzien van een aantal partnerships om op deze manier voor u net iets meer te kunnen doen dan overige ICT-dienstverleners. En omdat automatisering zorg van alledag is, stellen wij ons graag op als de externe afdeling van onze klanten.

Wilt u een second opinion of gewoon vrijblijvend kennismaken? Wij komen graag bij u langs. Neem dan direct contact met ons op.

De stabiliteit en performance van de systemen zijn enorm verbeterd

De stabiliteit en performance van de systemen zijn enorm verbeterd. Projectmatig zijn de voorbereidingen getroffen. Tevoren zijn de op te leveren resultaten, de randvoorwaarden/ uitgangspunten en de impact op de organisatie op papier gezet en de activiteiten en mijlpalen uitgewerkt.
Anna van Toor BV

Partners:

Microsoft
Dell
McAfee