Support software

Support via Simple-Help

Klantenportaal

support.newimage.nl Link naar het klanten supportportaal, vraagbaak en veel gestelde vragen.

support.newimage.nl

Referenties - De Vos en Partners

De Vos en Partners

"Ik heb Arie eind 2001 leren kennen via een gezamenlijke kennis. Ik zat toen in een fase waarin ik net een eigen bedrijf had opgestart en als digibeet op zoek was naar iemand die mij zou kunnen begeleiden en adviseren op het gebied van alles wat met automatisering te maken heeft. Ik gaf daarbij ook direct aan dat dit niet één van de grote ICT bedrijven moest zijn maar iemand die net als mij houdt van informeel contact en de taal spreekt van de 'kleine' ondernemer.
Ik werd toen gewezen op Arie en Richard, twee enthousiaste kerels die alles voor een bedrijf kunnen betekenen op het gebied van ICT, levering van hard- en software (toen nog via Aretus) en de inrichting van een server en de opbouw van een netwerk. De eerste afspraak gaf mij direct een goed gevoel, twee mannen naar mijn hart. Het mooiste is dat zij ook echt waar maakten wat zij verkondigden. Als er een probleem was dan kwamen zij altijd direct dezelfde avond langs om dit op te lossen, het maakte hen niet uit hoe laat het daarbij werd. Regelmatig lieten zij zich opsluiten in ons kantoorpand en kwam ik later op de avond langs om hen uit te laten en het alarm er op te gooien.

Inmiddels zijn we nu bijna 7 jaar verder en zijn Arie en Richard, inmiddels onder de vlag van hun eigen bedrijf New Image B.V. nog steeds mijn (en vooral mijn nieuwe organisatie De Vos & Partners) steun en toeverlaat op ICT gebied.

Een typering van de mannen en hun bedrijf: enthousiaste vakmensen op gebied van ICT met een enorme drive en cliëntgerichtheid waarbij de prijs / kwaliteit verhouding uitstekend is!"

Frans de Vos
De Vos & Partners

De kracht van New Image

Omdat we geloven in de kracht van Newimage hebben wij hen ook bij een aantal van onze klanten geïntroduceerd. Hier hebben zij bewezen ICT problemen snel te identifi-ceren en adequaat op te lossen.
Organisatie adviesbureau De Vaart

Partners:

Microsoft
Dell
McAfee