Support software

Support via Simple-Help

Klantenportaal

support.newimage.nl Link naar het klanten supportportaal, vraagbaak en veel gestelde vragen.

support.newimage.nl

Over New Image

New Image is een onderdeel van New Image Holding BV een onderneming in 2005 opgezet door Richard van Vliet en Arie Anker.

Richard en Arie constateerde dat in de markt van ICT bedrijven goede ondersteuning eigenlijk bijzonder moeilijk te vinden is en dat 90% van de ICT ondernemingen hun eigen revenu op de eerste plaats hebben staan en dan ook hierop gebaseerd hun voorstellen aan de klant presenteren.

Richard en Arie zijn pure dienstverleners en zijn automatiseerders in hart en nieren, met deze combinatie alsmede de enthousiasme waarmee ze de projecten oppakken heeft geleidt tot het ontstaan van New Image.

De enthousiasme en de manier waarop Richard en Arie te werk gaan zijn voor menig onderneming een reden geweest om hun dienstverlening in huis te nemen, bekijk de mening van een aantal klanten bij de referenties.

New Image is een echte Rotterdamse onderneming met de Rotterdamse mentaliteit van niet lullen maar poetsen, een mentaliteit die nodig is om uw vragen en wensen goed te kunnen bedienen.

Uw ICT-voorziening stopt niet om 17:00 uur, uw email, het benaderen van bestanden, de toegang tot gedeelde resources dit zijn functionaliteiten die voor uw bedrijfsvoering van absolute noodzaak zijn en waar u op wil kunnen vertrouwen ook buiten de normale kantooruren.

Ook New Image stopt niet om 17:00 uur en zijn zowel overdag als in de avonduren de dienstverlener waar u op kan vertrouwen.

Enthousiaste vakmensen op gebied van ICT

De eerste afspraak gaf mij direct een goed gevoel, twee mannen naar mijn hart. Het mooiste is dat zij ook echt waar maakten wat zij verkondigden
De Vos en Partners

Partners:

Microsoft
Dell
McAfee