Support software

Support via teamviewer
Support via Simple-Help

Klantenportaal

support.newimage.nl Link naar het klanten supportportaal, vraagbaak en veel gestelde vragen.

support.newimage.nl

Consultancy / Projecten

Binnen New Image zijn de begrippen Itil en Prince II geen onbekende begrippen al vinden wij dat aan deze methodieken wel een draai gegeven zal moeten worden bij bedrijven en ondernemingen binnen het MKB segment.

De medewerkers van New Image proberen het procesmatig werken te combineren en in te passen binnen de bedrijfscultuur van de onderneming waarin het ICT-veranderproces aan de orde is.

Wij noemen deze aanpak de New Image Methodiek een vleugje Itil en Prince met een flink portie bedrijfscultuur en inzet.

Op deze manier creëren wij commitment en acceptatie en zorgen wij voor een gedegen afgerond project. New Image geloofd in haar slogan "De kunst van automatisering", een slogan waarmee wij willen aangeven dat automatisering een kunst is, en dat wij al menig kunstwerk hebben ondertekend bewijst de reacties van onze klanten.

Als er problemen zijn dan worden deze snel opgepakt en opgelost

In januari 2007 waren wij operationeel. Inmiddels zijn wij 2 jaar verder en zijn wij zeer tevreden over de inrichting maar ook met name over de wijze van beheer zijn wij erg te spreken. Als er problemen zijn dan worden deze snel opgepakt en opgelost ookal betekent dit soms dat er behoorlijk doorgewerkt moet worden.
Regiam Vastgoed Management

Partners:

Microsoft
Dell
McAfee